produkt

Lyddempende komfortable polyuretanbelegg

Med EG Komfort får du et svært komfortabelt polyuretangulv som er perfekt for sykehus, butikker, barnehager, skoler og andre bygninger der mange ulike personer går mye rundt.

Et godt gulv er mye verdt

EG Komfort er et polyuretangulv på 2-7 mm tykkelse som er både lyddempende og komfortabelt å gå på. Polyuretan blir brukt til å skape komfortable gulv som kan tilpasses individuelle ønsker og behov (for eksempel elastisitet, riperesistens og slitestyrke). Du har også mulighet til å lage egne mønster ettersom dette polyuretangulvet som kommer i mange ulike farger og utførelser.

Med EG Komfort får du et sømløst, hygienisk og UV-bestandig som er enkelt å rengjøre. Dette er et svært holdbart gulv, og godt egnet til blant annet:

  • kontorer
  • barnehager
  • skoler
  • sykehus
  • boliger

 

Et polyuretangulv er også et rimelig alternativ sammenliknet med andre typer gulv.

 

MasterTop-1327

 

Påføring

Produktet påføres i 2-7 mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Man kan enkelt lage mønster og ulik design ved å legge dette belegget i ulike farger mens det fremdeles er vått. Dette gir en gylden mulighet til å skape et helt unikt og iøynefallende gulv.

 

EG Komfort PU er i MasterTop-produktserien under varemerket Master Builders Solutions som er egnet til de fleste dekorative formål eller industriell bruk i en lang rekke forskjellige sektorer).

 

 

 

MasterTop-serien består av tre ulike produkter som til sammen dekker et bredt spekter av egenskaper. Vil du ha et bunnsolid garasje- eller verkstedgulv som tåler alle type påkjenninger, et stilfullt og lydløst gulv eller et unikt gulv med optimal komfort? Uansett hvilket behov du har får du det du trenger ved å velge EG Komfort.

 

Fordeler med EG Komfort

Fordelene med EG Komfort polyuretanbelegg er mange. Det fungerer fint med gulvvarme, det er ripefast og den tynne overflaten gjør at du kan legge det over eksisterende gulvbelegg. Det er dessuten lett å reparere, og både vann- og væsketett, fugefritt og fargestabilt.

 

 

Bitmap

 

 

Vil du ha et helt unikt gulv kan man enkelt lage mønster og design ved å legge flere ulike farger før de tørker. Du vil med dette produktet få en helt unik overflate som både er UV-bestandig og fugefritt. Belegget kan også naturligvis legges ensfarget med både matt og blank finish.

 

 

Group_15

 

PUre-floor INSPIRASJON

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut