Flytende kvalitetsprodukter til gulv og vegg

Alt innen epoxy, akryl, polyuretan og polyaspartic. Hos EpoxyGrossisten stiller vi høye krav til kvalitet, slitestyrke og holdbarhet på våre gulvsystemer.

Vi kan tilby alt fra slitesterke industrigulv, sertifiserte gulvsystemer til næringsmiddelindustrien og marine/offshore, komfortgulv til butikk, kontor, barnehage, sykehus, private hjem, samt mye mer.

Gulvsystemer, antistatiske systemer, veggsystemer, vanntettingssystemer, betongimpregnering, brannbeskyttende systemer, støydempende systemer og hygieniske gulv til næringsmiddelindustri.

Våre gulvløsninger

Vi tilbyr ulike belegg og løsninger med unike egenskaper for å møte ulike behov; epoxy, akryl, polyuretan, cemcrete og polyaspartic. Under får du en oversikt over hvilke belegg som er best egnet til din bruk. Ved bruk av epoxy, akryl, polyuretan eller polyaspartic som gulvbelegg får du et slitesterkt gulv som tåler hard belastning og røff behandling i lang tid. Vi leverer både antistatiske, antimikrobielle og UV-stabile gulvsystemer. Våre gulvløsninger er egnet til alt fra lager til landbruk. Kort og godt: vi har det gulvbelegget du trenger!

Våre samarbeidspartnere

Artikler