produkt

EG Coating epoxybelegg

Dampshield & Resucoat HB coatingsystem er et to-komponent epoxygulv som kan benyttes i alt fra garasjegulv til industrigulv.

EG Coat HB har suveren vedheft til underlaget og gir en rekke overflateprofiler som oppnår den rette balansen mellom sklisikker struktur og enkel rengjøring.

Ingen lukt ved påføring

EG Coat HB epoxy gulvbelegg er enkle å påføre og kan påføres med både rull og nal. Systemet har lave nivåer av flyktige organiske forbindelser (‘Low-VOC’), noe som betyr praktisk talt ingen lukt under påføringen. Dette er spesielt viktig ved påføring og oppussing i næringsmiddel- og drikkevaresektoren.

En praktisk løsning

EG Coat HB er motstandsdyktig mot flekker og aggressive ingredienser som for eksempel sukker. Det er også støvfritt og hygienisk, noe som gjør det til et populært valg for bruk innen næringsmiddelindustrien. Fordi den også er motstandsdyktig mot kjemikalier og olje, spesifiseres den ofte i fasiliteter som bilverksteder, lager og produksjon der det kreves en holdbar, sklisikker og vedlikeholdsfri finish.

Produktet påføres i 0.4-0.8mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Systemet benyttes ofte i garasjer og lett industri. EG Shield (primer) og EG Coat HB (coating) består av hundre prosent ren epoxy. Topp coating er valgfritt og kommer i matt og blank.

 

Illustrasjon av epoxygulv med primer, body coat og top coat - epoxygrossisten.no

 

 

Lagergulv med epoxy - epoxygrossisten.no

 

 

Garasjegulv med epoxy coating - epoxygrossisten.no

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!