produkt

EG Coating epoxybelegg

Dampshield & Resucoat HB coatingsystem er et to-komponent epoxygulv som kan benyttes i alt fra garasjegulv til industrigulv.

 

Alle Resucoat ™ -systemene har suveren vedheft til underlaget og gir en rekke overflateprofiler som oppnår den rette balansen mellom sklisikker struktur og enkel rengjøring.

Ingen lukt ved påføring

Resucoat epoxy gulvbelegg er enkle å påføre og kan legges med både rull, kost eller nal. Systemet har lave nivåer av flyktige organiske forbindelser (‘Low-VOC’), noe som betyr praktisk talt ingen lukt under påføringen. Dette er spesielt viktig ved påføring og oppussing i næringsmiddel- og drikkevaresektoren.

En praktisk løsning

Resucoat HB er motstandsdyktig mot flekker og aggressive ingredienser som for eksempel sukker. Det er også støvfritt og hygienisk, noe som gjør det til et populært valg for bruk innen næringsmiddelindustrien. Fordi den også er motstandsdyktig mot kjemikalier og olje, spesifiseres den ofte i fasiliteter som bilverksteder, lager og produksjon der det kreves en tøff, sklisikker og vedlikeholdsfri finish.

 

Sherwin-Williams er verdens største produsent av overflatebeskyttelse og har samarbeidet med Epoxygrossisten som norsk distributør i en årrekke. Vi tilbyr hele sortimentet til Sherwin-Williams og kan hjelpe deg med å sette sammen ulike kombinasjoner etter behov. Kontakt oss for spørsmål eller bestilling.

 

 

Illustrasjon av epoxygulv med primer, body coat og top coat - epoxygrossisten.no

 

Produktet påføres i 0.4-0.8mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Systemet benyttes ofte i garasjer og lett industri. Dampshield (primer) og Resucoat HB (coating) er hundre prosent ren epoxy. Topp coating er valgfritt og kommer i matt og blank.

 

 

Lagergulv med epoxy - epoxygrossisten.no

 

 

Garasjegulv med epoxy coating - epoxygrossisten.no

 

 

Veiledning til systemet finner du her

 

 

 

Ta kontakt for priser eller andre spørsmål

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut