produkt

Klar epoxy til lager, butikk og showroom

EG Klar er et epoxy-/polyuretangulv som er transparent og gir en unik finish. EG Klar kommer i blank og matt finish, samt ulike tykkelser avhengig av slitasje. Klar epoxy blir stadig mer populært, både offentlig og privat.

 

EG Klar epoxy kommer i tre varianter:

Primer – Resuflor WB klar epoxy

Body Coat – Resuflor HB klar

Top Coat – Resupen WB matt eller blank polyuretanlakk

 

Klar epoxy på flakes

 

Bruksområder

EG Klar benyttes ofte på betong, motiver, 3D-bilder og andre kreative områder. Det blir for eksempel lagt over LP-plater, aviser, plakater, mynter og lignende som en unik bordplate.

 

Fordelene med EG Klar er mange. Det fungerer perfekt sammen med gulvvarme og kan legges over eksisterende gulvbelegg. Vil du ha et helt unikt gulv kan man enkelt legge mønster og design under EG Klar. Med dette produktet vil du få en helt unik overflate som både er slitesterk og fugefri. EG Klar kommer i matt eller bank overflate.

 

EG Klar epoxy kan benyttes i de fleste områder og miljøer som lager, garasje, butikker, showrooms, stuer og lignende. Overflaten gir en slitesterk, glassklar epoxy uten fuger. Dersom du ønsker høyere glans, er det ikke nødvendig å påføre top coat.

 

klar epoxy resin

 

Vi hjelper deg å finne riktig gulvbelegg

Vi på EpoxyGrossisten tar hele livsløpet til produktet med i beregningen, slik at vi kan anbefale den beste løsningen som er mest bestandig og kostnadseffektiv for deg og ditt behov. EG-produktene er laget for å passe til de spesifikke behovene til hver enkelt, og vi tar hensyn til bruksområde og sektor i beregningen av hvilket produkt som er best for deg.

 

Mange er avhengig av å legge et gulvbelegg som tørker raskt, slik at de ikke må stenge butikken eller lokalet for lenge. Kontakt oss for å finne det beste produktet til ditt behov.

 

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut