produkt

Lyddempende og komfortable polyuretanbelegg

Med EG Komfort får du et svært komfortabelt polyuretangulv som er perfekt for sykehus, butikker, barnehager, skoler og andre bygninger der mange ulike personer går mye rundt.

EG Komfort er et polyuretangulv på 2-7 mm tykkelse som er både lyddempende og komfortabelt å gå på. Polyuretan blir brukt til å skape komfortable gulv som kan tilpasses individuelle ønsker og behov (for eksempel elastisitet, riperesistens og slitestyrke). Du har også mulighet til å lage en unik finish ved å kombinere ulike farger.

Med EG Komfort får du et sømløst, hygienisk og UV-bestandig gulv som er enkelt å rengjøre. Gulvene er svært holdbare og godt egnet til blant annet:

  • kontorer
  • barnehager
  • skoler
  • sykehus
  • boliger

Et polyuretangulv er også et rimelig alternativ sammenliknet med andre typer gulv.

 

MasterTop-1327

 

Påføring

Produktet påføres i 2-7 mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Mønster og ulik design kan oppnås ved å påføre belegget i ulike farger mens det fremdeles er vått. Dette gir en gylden mulighet til å skape et helt unikt og iøynefallende gulv. Belegget kan naturligvis også legges ensfarget med både matt og blank finish.

EG Komfort er i MasterTop-produktserien under varemerket Master Builders Solutions som er egnet til de fleste dekorative formål eller industriell bruk i en lang rekke forskjellige sektorer). MasterTop-serien består av tre ulike produkter som til sammen dekker et bredt spekter av egenskaper. Vil du ha et bunnsolid garasje- eller verkstedgulv som tåler alle typer påkjenninger, et stilfullt og lyddempende gulv eller et unikt gulv med optimal komfort? Uansett hvilket behov du har får du det du trenger ved å velge EG Komfort.

Fordeler med EG Komfort

Fordelene med EG Komfort polyuretanbelegg er mange: det kan fint kombineres med gulvvarme, det er ripefast og den tynne overflaten gjør at du kan legge det over eksisterende gulvbelegg. Det er dessuten lett å reparere, og både vann- og væsketett, fugefritt og fargestabilt.

 

Bitmap

 

 

 

Group_15

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!