produkt

Elladur hurtigherdende polyaspartic

Elladur er en banebrytende produktlinje fra EpoxyGrossisten, produsert av Sherwin Williams.

 

Bli ferdig på en dag

Elladur er et innovativt system som er helt unikt på markedet. Med dette gulvbelegget trenger du bare en dag for å påføre flere strøk. Hvert strøk trenger ca. 2 timer herdetid før det er klart for neste strøk. Dermed får du minimalt med forstyrrelser i driften.

Brukervennlig

Alle Elladur ™ -varianter er sammensatt av harpikser som kan brukes (selv ved lave temperaturer) uten behov for tynning for å forlenge brukstiden eller forbedre flytbarheten til produktet. Gulvbelegget er luktfritt og fritt for løsemidler, og forblir intakt under påføring.

 

Vår leverandør Sherwin-Williams er en av verdens største produsenter på overflatebehandling, og har valgt EpoxyGrossisten som en av få norske distributører. Vi kan sette sammen mange ulike kombinasjoner helt etter ditt behov.

 

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne det perfekte gulvet.

 

 

 

 

Rask installasjon – hygieniske løsninger – Dekorative overflater

 

 

Med en rekke forskjellige farger, tykkelser, dekorative muligheter, kvalitet og funksjoner er dette en av de mest allsidige løsningene som er tilgjengelig på markedet. Elladur er ekstremt fleksibelt og kan brukes i de aller fleste områder. Alt dette er oppnådd uten bruk av skadelige løsemidler og minimal VOC, noe som gjør dette til et nyskapende produkt.

 

 

 

Last ned brosjyre

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut