Fri frakt over kr. 2000

  • Fri frakt over kr. 2000
  • Rask levering
  • Eksperter på norske forhold
produkt

Slitesterkt gulv til parkeringshus og lasteplasser

 

Hos EpoxyGrossisten bruker vi det siste innen polyuretan- og harpiksteknologi for å gi holdbare, langvarige og attraktive overflatebelegg. Våre sklisikre polyuretan-dekkbelegg kommer i en rekke fargealternativer som ikke bare gir et pent resultat, men også vanntett for å motvirke skader i betongdekket.

Svært slitesterkt

Polyuretan er svært slitesterkt, og dette gulvbelegget har en vanntett overflate som beskytter mot en rekke kjemikalier, bensin og oljesøl. Dette er derfor et godt gulvbelegg for områder utsatt for mye slitasje og som kombinerer attraktive og effektive overflater med UV-stabilitet og ripefasthet.

 

Våre overflatesystemer er motstandsdyktige mot dynamisk bevegelse av trafikk og trykk fra tunge belastninger som ofte finnes i disse miljøene. Vi produserer systemløsninger for blant annet underjordiske parkeringsplasser, mellomdekk og ramper.

Kan legges over både nytt og gammelt gulv

Polyuretan brukes der det kreves tøffe, fleksible gulvbelegg, og kan legges over både nytt og gammelt gulv for å skape en funksjonell, moderne finish som oppfyller helse- og sikkerhetskrav.

 

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut