produkt

Slitesterkt gulv til parkeringshus og lasteplasser

 

Sherwin-Williams Resudeck-systemet bruker det siste innen polyuretan og harpiks-teknologi for å gi holdbare, langvarige attraktive overflatebelegg. Våre sklisikre Resudeck dekkbelegg kommer i en rekke fargealternativer som ikke bare er attraktive, men også vanntette for å motvirke skader i betongdekket.

Svært slitesterkt

Polyuretan er svært slitesterkt, og dette gulvbelegget har en vanntett overflate som beskytter mot en rekke kjemikalier, bensin og oljesøl. Dette er et godt gulvbelegg for områder som er utsatt for mye slitasje og som kombinerer attraktive og effektive overflater med UV-stabilitet, ripesikkert.

 

Våre Resudeck overflatesystemer er motstandsdyktige mot dynamisk bevegelse av trafikk og trykk fra tunge belastninger som ofte finnes i disse miljøene. Vi produserer systemløsninger for underjordiske parkeringsplasser, mellomdekk og ramper.

Kan legges på nytt og gammelt gulv

Resudeck brukes der det kreves tøffe, fleksible gulvbelegg., og kan legges på både nytt og gammelt gulv for å skape en funksjonell, moderne finish som oppfyller helse- og sikkerhetskravene.

 

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut