produkt

Vannbasert epoxymaling

Resuseal WB systemet  er vannbasert epoxymaling til de fleste typer underlag. Brukes ofte i garasjer og lett industri, men egner seg vel så godt i næringsmiddelindustrien.

 

Våre AquArmor-systemer fra Sherwin-Williams er dampgjennomtrengelige og har svært lave nivåer av flyktige organiske forbindelser (VOC, ‘Low-VOC’). Dette betyr praktisk talt ingen lukt og mye lavere nivå av fordamping av løsemiddel under påføring – noe som gjør det til et populært valg for bruk i næringsmiddel- og drikkevaresektoren.

Dampgjennomtrengelig og tolerant mot fuktighet

Ved å bruke både epoxy og polyuretan får vi en helt unik blanding som puster og tåler litt fukt uten at det skader gulvfinishen. Dette betyr igjen at den kan påføres direkte på ny betong som er 7 dager gammel. Systemet inkluderer også UV-stabilitet med vannbaserte produkter.

Velg utseende på gulvet

AquArmor-systemene er holdbare, hygieniske, kjemiske og sklisikre. De kan leveres i glans, satin og matt overflate, og hvis spesifisert, gir de også UV-stabilitet og beskyttelse mot forringelse forårsaket av naturlig lys.

Påføring av vannbasert epoxy

AquArmor-systemet påføres med rull eller børste på alle gulv.

Verdensledende leverandør

Sherwin-Williams er en av verdens største produsenter av epoxy og overflatebehandlingsprodukter, og EpoxyGrossisten er en av få, norske distributører. Vi hjelper deg med å finne riktig system og belegg for din bruk. Kontakt oss for veiledning i dag.

 

Dusjvegger med vannbasert epoxybelegg - epoxygrossisten.no

(Resuseal WB på vegger og tak)

 

 

 

 

 

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut