produkt

Polyuretangulv til næringsmiddelindustri

Polyuretanmørtel som egner seg meget godt til blant annet næringsmiddelindustrien.

FasTop polyuretan screed system med lav VOC – helt fri for smaks- og luktsmitte til mat. Svært hygienisk polyuretangulv med antimikrobiell beskyttelse (ISO 22196-sertifisert). Perfekt for næringsmiddel- og drikkevaresektoren. Produsert av Sherwin-Williams.

 

FasTop polyuretanmørtel leveres som 4-pakning, og i flere ulike farger. Produktet er raskt og enkelt å påføre, og gir et solid resultat etter kort tid. De overholder strenge hygiene- og sikkerhetsstandarder som er fastsatt av HACCP-systemet (Hazard Analysis and Critical Control Point) for næringsmiddelindustrien.

 

FasTop flerkomponent poseemballasje er nå tilgjengelig for økt effektivitet under påføring med redusert avfall og økt lagringskapasitet.

Forbedret antimikrobiell beskyttelse

FasTop inneholder et antimikrobielt middel som reduserer bakterieveksten på overflaten med opptil 99,9 %. Dette gulvbelegget hemmer blant annet veksten av bakterier og sopporganismer som E-Coli, Aspergillus Niger og Salmonella. Testet i henhold til ISO 22196.

Tøff og holdbar

Våre FasTop-produkter tåler ekstreme forhold, enten det er angrep fra sukker, termisk eksponering eller fysisk påvirkning fra tunge maskiner og utstyr. Dette er med andre ord en kraftig, matsikker gulvløsning du kan stole på.

Tåler aggressiv rengjøring

FasTop polyuretangulv kan tåle aggressive rengjøringsmetoder som ofte blir brukt i produksjonsanlegg for næringsmiddel, for eksempel varmt vann, høytrykksvask og bruk av sterke kjemikaler.

Verdens største produsent

Sherwin-Williams er en av verdens største produsenter av gulvbelegg og overflatesystemer, og vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt gulv. Kontakt oss gjerne for veiledning og råd.

 

Last ned FasTop Multi-brosjyrer her:

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder.

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

  • Generell informasjon

  • Jeg kan kontaktes på

  • Feltene merket med * må fylles ut