Dencrete, det ideelle gulvet for næringsmiddelindustri

Dencrete er en serie gulvsystem som ofte benyttes i næringsmiddelindustrien. Gulvsystemet består av en polyuretanmørtel som gir gulv en eksepsjonell bestandighet mot aggressive kjemikalier, kraftige mekaniske støt og varmesjokk, og gir en gulvløsning med lang levetid.

Ideelt til bruk i næringsmiddelindustri som fiskeri, slakteri, meieri og storkjøkken

Dencrete industrigulv-serie er en ideell gulvfinish for bruk i næringsmiddelindustrien, kjemisk industri og legemiddelindustrien. Dette er et enhetlig og sømløst gulvsystem som gir en sikker og attraktiv arbeidsplass. Dencrete-overflatene har høy tetthet og er ugjennomtrengelige, slik at de tåler temperaturer på opptil 130°C, og de har vist seg å oppfylle de strengeste kravene til hygiene og renslighet der et slitesterkt gulv er helt avgjørende. Dette gulvsystemet kan leveres i en rekke sklisikre profiler med hensyn til sikkerhet for de ansatte.

Reparasjoner og renovasjon av eksisterende gulv

EpoxyGrossisten leverer en rekke produkter til renovering av slitte gulv og gulv med betydelige skader i foredlingsanlegg for fisk og sjømat – også selv om disse eksisterende gulvene ikke er lagt med Dencrete-system tidligere. Fiskerier og annen type næringsmiddelindustri krever hygieniske gulv som ikke er grobunn for bakerier, disse kravene møter Dencrete.

Du er i trygge hender

Her hos EpoxyGrossisten tar vi hele livsløpet til produktet med i beregningen, slik at vi kan spesifisere en nøyaktig gulvløsning med høyest mulig kvalitet og som er mest bestandig og kostnadseffektivt. Dencrete-serien er laget for å tilpasses de spesifikke behovene til den enkelte kunden, bruksområder og sektorer, der rask påføring og gjenoppretting av driften er viktig.

10 års garanti

EpoxyGrossisten gir 10 års garanti på Dencrete-serien. Dette er en anerkjent serie innen industrielle gulvløsninger som gir uslåelig resultat og varighet.

Bruksområder

Dencrete egner seg meget godt til næringsmiddelindustri hvor ekstremt renhold er nødvendig. Dencrete-serien benyttes ofte på blant annet slakterier, meierier, bryggerier, fiskerier og andre områder med lignende krav og behov.

  • Slakterigulv
  • Meierigulv
  • Fiskerigulv
  • Bryggerigulv
  • Gulv på storkjøkken
  • Generell næringsmiddelindustri

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss!

Forespørsel