Epoxy til garasjen? Det perfekte garasjegulvet

Epoxy til garasjen? Det perfekte garasjegulvet

Epoxy til garasjen?

Når du skal velge garasjegulv, trenger du noe som tåler temperatursvingningene i det norske klimaet og den røffe bruken som følge av at du skal kjøre bil på gulvet. Epoxy egner seg meget godt til nettopp dette.

Med et epoxygulv i garasjen får du et garasjegulv som er slitesterkt og svært motstandsdyktig overfor kjemikalier. Derfor brukes epoxy mye til lager og verksted i industriell sammenheng. Da bør det også være en god kandidat for alle boligeiere som vurderer nytt gulv til garasjen.

Med epoxy på gulvet trenger du ikke være bekymret for at garasjegulvet forvitrer som følge av temperatursvingninger og salt fra veiene. Du trenger heller ikke bekymre deg for at du får stygge flekker på gulvet dersom du skulle være uheldig å søle kjemikalier, olje eller andre ting.

Garasjepakker

Vi har ulike garasjepakker med epoxy som inneholder alt du trenger fra vask, maleruller, blandestav og epoxy. Overflaten vil bli ensfarget blank i ønsket farge. Velg farge og antall kvadratmeter, så har du snart ditt perfekte garasjegulv.

Klikk her for å se de ulike løsningene for garasjegulvet.

Se vår videoveiledning for å legge epoxy på garasjegulvet

Sklisikkert gulv til garasjen

Dersom du er redd for at et epoxygulv skal bli glatt når det er vått, for eksempel på grunn av snø og is som smelter etter at bilen er kjørt inn i garasjen, er det mulig å legge epoxy med antiskli. Enkelte typer epoxy kommer ferdig med midler som gir en antiskli-effekt, men det er også mulig å strø kvartssand i epoxyen under påføring for å oppnå samme effekt.

Farge, flakes og metallic

Det er mange muligheter når det kommer til epoxygulv. Man kan ha blank eller matt ensfarget finish, multicolor, glitter eller flakes. Mange velger også klar epoxy for å fremheve underlaget og betongen. Metallic er også en variant som er mye etterspurt for å oppnå et unikt og flott gulv.

Priser

Prisene på epoxy varierer i pris avhengig av tykkelse, finish og system. Prisene varierer fra 60 til 500 kroner per kvadratmeter, og det mest brukte garasjegulvet ligger på ca 130,- per kvadratmeter inkl mva med herder, base, grunning og toppcoating.

Se vårt utvalg av garasjepakke.


Kontakt oss for mer informasjon

Post@epoxygrossisten.no
+47 95 33 80 90
Kontaktskjema

Se også våre Facebook og Instagram sider her.

Jostein Ophus