Holdbar behandling for utendørs betong, mur og sement

Frisk opp utendørs! EG Cemcrete er et av våre mest populære utendørs-produkter, og benyttes på alt fra plattinger og trappeoppganger til grunnmurer, fasader, i carporter og på brygger. Resultatet blir en slitesterk, holdbar og pen overflate som ikke flasser.

EG Cemcrete er en blanding av sement og polymer som gir deg en pen og slitesterk overflate på utendørs mur, betong og sement.

Se flere utendørs produkter her.

Tåler mye

EG Cemcrete består av spesialsement kombinert med flytende polymer og gir en grå- eller hvit, sementlignende finish. Kombinasjonen av polymer og sement gjør EG Cemcrete diffusjonsåpent og fleksibelt, slik at den til en viss grad kan motstå strukturelle bevegelser og dermed ikke har samme problem med at det sprekker opp, slik som andre sementbaserte produkter kan gjøre. Materialet er også UV-resistent, og holder seg dermed pent i fargen over tid.

Gjør det selv

Å påføre EG Cemcrete er enklere enn man skulle tro, og kan fint utføres av både privatpersoner så vel som av profesjonelle. EG Cemcrete er ofte også en mer kostnadseffektiv løsning enn andre tilsvarende løsninger.

Se pris og mer info om EG Cemcrete her.

Slik påføres EG Cemcrete

EG Cemcrete er et to-komponent produkt (polymer og sement). Det vil si at produktet leveres oppdelt i to ferdig oppveide deler som må blandes godt før påføring. Overflaten der EG Cemcrete skal påføres må være ren og hel.

To strøk er alltid anbefalt. Ventetid mellom strøk er 4-6 timer (ved gode tørkeforhold). Produktet kan påføres med slammekost, brett eller sprøyte, avhengig av ønsket finish.

Dersom overflaten kun utsettes for lett trafikk, kan det tas i bruk allerede dagen etter, men for full trafikk, vent 5 dager. Full kjemisk herding oppnås etter 7 dager.

EG Cemcrete leveres i 17 kg-sett og dekker opptil 10 m2 ved 1 mm tykkelse.

Vi hjelper deg gjerne med spørsmål – kontakt oss!