Hygieniske gulv

Hygieniske gulv

Hygieniske gulv

System: EG KomfortEG Antistatisk, TG69

Epoxy og Polyuretan løsninger til gulv og vegg

 

Der strenge hygieneforhold er nødvendig, tilbyr EpoxyGrossisten enestående gulvløsninger som løser en rekke komplekse utfordringer en står overfor på aldershjem, sykehus, klinikker og behandlingsrom.

EG Antistatisk gulvbelegg fra EpoxyGrossisten

Under varemerket EG Flooring Solutions leverer EpoxyGrossisten sømløse gulv, som er avanserte polyuretangulv som påføres flytende. Disse gulvene er behagelige å gå på, reduserer støy og har bakteriostatiske og antistatiske egenskaper. I tillegg motstår de kjemikalieeksponering, er slitefaste og tåler kraftig rengjøring. Siden våre sømløse og hygieniske gulv ikke har skjøter, er faren for bakterievekst og inntrenging av væsker minimert og rengjøringsvennligheten svært god.

Der sterkt belastende rengjøringsprosedyrer regelmessig gjør bruk av varmt vann, damp eller rengjøringskjemikalier, for eksempel på kjøkken, anbefaler vi vårt TG69 gulv, som gir aller høyeste bestandighet mot høye temperaturer, aggressive kjemikalier og mekaniske påkjenning. TG69 egner seg meget godt i områder som fiskerier, meierier, slakterier og lignende næringsmiddelområder.

PU systemer fra EpoxyGrossisten

 

Alle gulvene våre er dessuten tilgjengelig i en rekke farger og utførelser som kan gis sklisikre egenskaper. Dermed oppnår vi dekorative gulv som både er komfortable å gå på, og som fremmer et sikkert og positivt miljø.

Ved både bygging av nye bygg og renovasjon kan våre svært bestandige og bærekraftige gulvsystemer installeres og tas i bruk raskt, noe som gjør at offentlige rom, behandlingsområder og pasientrom kan tas i bruk igjen etter bare minimale driftsavbrudd.


Kontakt oss for mer informasjon

Post@epoxygrossisten.no
+47 95 33 80 90
Kontakt oss skjema

Se også våre Facebook og Instagram sider her.

Jostein Ophus