Fri frakt over kr. 2000

  • Fri frakt over kr. 2000
  • Rask levering
  • Eksperter på norske forhold
Industri: Epoxy, akryl, polyuretan eller polyaspartic?

Industri: Epoxy, akryl, polyuretan eller polyaspartic?

Epoxy, akryl, polyuretan og polyaspartic er populære gulvbelegg i industri på grunn av deres egenskaper, slik som slitestyrke og holdbarhet. Les videre for å lære hva som skiller systemene fra hverandre, og hva som er best egnet for ditt bruk.

Epoxy

Epoxy er et hardt og svært slitesterkt belegg uten løsemidler til alle typer gulv som er utsatt for røff behandling. Epoxy kan legges i alt fra parkeringshus, lager, restauranter, butikker, kjøpesentre, sykehus til skoler og lignende områder. Epoxy kan også leveres med sklisikker overflate.

Polyuretan

Polyuretan finnes som belegg og mørtel. Polyuretanbelegget er svært fleksibelt og kan leveres med sklisikker overflate. Polyuretan kan også legges for lyddemping. Polyuretanmørtel egner seg til næringsmiddelindustrien og tåler tøff kjemisk, mekanisk og termisk belastning.

Polyaspartic

Polyaspartic er et hurtigherdende, ripebestandig gulvbelegg uten løsemidler som tåler lave temperaturer. Dette er et svært slitesterkt belegg som passer godt til steder med høye krav til hygiene og renslighet, blant annet næringsmiddelproduksjon, farmasi og sykehus. Polyaspartic krever profesjonelle installatører.

Akryl

Akryl er et hurtigherdende belegg, og herder selv under lave temperaturer. Dette gjør akryl til et godt egnet produkt for det norske klima.
Akryl lukter mer ved påføring enn de overnevnte løsningene og krever profesjonelle installatører. Akryl kan benyttes både inne- og utendørs der det er behov for ekstrem slitestyrke. Beleggene kombineres ofte med antiskli og benyttes i områder hvor det er nødvendig med kort nedetid grunnet pågående drift.

Hos EpoxyGrossisten får du både gulvbelegg du kan legge selv og mer komplekse løsninger for proffkunder og store prosjekter. Kontakt oss gjerne for hjelp med å finne riktig produkt til ditt behov.

 

Silje Engebretsen

Markedssjef

Tel: