Sherwin-Willaims er en ledende global leverandør og produsent av maling- og lakkprodukter til industrielle formål. Gjennom en årrekke har vi utviklet, tilpasset og skreddersydd produkter for norsk og utenlandsk industri. Sherwin-Williams produserer noen av de beste beleggene og malingene for å bekjempe korrosjon.

Produktene tåler ekstreme påkjenninger med tanke på temperatur, mekanisk slitasje og øvrige belastninger. Produktene tåler godt norsk klima og egner seg både on- og offshore.

Shipping

Skipsmaling har gjennom alle år vært et hovedprodukt hos Sherwin-Williams. Det har gitt oss både erfaring og spisskompetanse.

Sherwin-Willilams produserer en av verdens beste coating til korrosjonsbeskyttelse og overflatebehandling. Vi er spesialister på overflatebehandling, og har noen av markedets beste malingssystemer.

Å velge riktig skipsmaling kan ha enorme konsekvenser for vedlikeholdskostnadene. Mange store rederier har vært blant våre kunder gjennom en årrekke. Vi har også kystindustri som våre satsningsområder; kystflåte, verft og oppdrettsnæring.

Uansett utfordring, har vi kompetanse og produkter som dekker behovet. Ofte utvikler vi nye produkter i nært samarbeide med våre kunder.

Bruksområder

For mer informasjon om produkter og systemer, klikk her