Lær mer om Metallic Epoxy på kurs hos EpoxyGrossisten

Ønsker du å lære mer om Metallic Epoxy? Bli med på et dagskurs hos EpoxyGrossisten hvor du lærer både om det tekniske, samt påføring og forskjellige teknikker for et godt resultat.

Metallic epoxy, eller klar epoxy med forskjellige tilsetninger som metallic pulver (også kalt micapulver), glitter og pigmenter, blir bare mer og mer populært. Men for en uerfaren person, kan det kanskje virke som skremmende produkter å jobbe med gitt at det er relativt teknisk sammenlignet med f.eks vanlig maling. På kurs hos EpoxyGrossisten gir vi deg den informasjonen og de teknikkene du trenger for å lykkes.

Med epoxy og forskjellige tilsetninger som metallic-pulver, fargepigmenter og glitter kan du slippe kreativiteten løs med uendelige muligheter. Metallic Epoxy kan benyttes til alt fra gulv, bord- og benkeplater til støping. Hva med en bardisk laget av ølkorker eller et gulv av gamle LP-plater? Mange benytter også denne typen epoxy til å lage veggpynt (søk f.eks "epoxy geode" på Google!), smykker og unike skaft til kniver. Les mer om Metallic Epoxy her. 

kurs i Metallic Epoxy hos EpoxyGrossisten lærer du både det tekniske og praktiske du trenger å vite for å selv arbeide med metallic epoxy. Du får lage dine egne prøver og dermed bli kjent med epoxyen som materiell og de forskjellige teknikkene du kan bruke for å oppnå et godt resultat. Vi tar deg gjennom både metallic epoxy til bord- og benkeplate samt gulv.

Dette kurset har ingen krav til forkunnskaper og er dermed egnet for både profesjonelle leggere og privatkunder.

Kursene holdes i våre lokaler på Skolmar i Sandefjord, og varer fra klokken 09:00-16:00 (én dag).

Det serveres te/kaffe og lunsj under dagen.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål: Info@epoxygrossisten.no 

For påmelding, klikk HER.