Filter

Tilbake

Garasjepakker

Sortera:

Garasjepakker

Garasjepakker

1 - 12 av 0 produkter
Ingen produkter funnet

Epoxy Garasjepakker – det beste valget for ditt garasjegulv

Vi har satt sammen alt du trenger for å få det perfekte garasjegulvet - til en bedre pris! Alt du trenger å gjøre er å oppgi antall kvadratmeter og ønsket farge. Med våre ferdig sammensatte epoxy garasjepakker får du både epoxyen og utstyret du trenger for å legge et slitesterkt og holdbart gulv i garasjen. Alle våre Garasjepakker leveres fraktfritt over hele Norge.

Tung - vår mest robuste garasjepakke

Denne pakken inneholder både primer og en selvutjevnende, 100% ren epoxy som påføres med svaber. Dette gir deg et tykt og slitesterkt belegg som tåler en trøkk (bokstavelig talt). Pakken er også godt egnet for det norske klimaet og tåler både piggdekk, kjemikalier og veisalt.

Blank - vår bestselger

Denne garasjepakken inneholder to strøk med en slitesterk 100% ren epoxy (benyttes som både primer og toppstrøk) og gir deg et slitesterkt og holdbart epoxygulv. Garasjepakke Blank er godt egnet for norske forhold og tåler både piggdekk, kjemikalier og veisalt. Velg mellom en rekke ulike farger.

Anti-skli - ekstra sikkerhet i garasjen

Dette er den samme pakken som Blank, men her medfølger også anti-skliaggregat som tilføres i strøk nummer to med epoxy. Denne pakken passer godt dersom det f.eks dras snø og is inn i garasjen, eller dersom du av andre årsaker ønsker et anti-skli belegg.

Vannbasert - vår rimeligste garasjepakke (per m2)

Denne pakken inneholder to strøk med tynnfilm, vannbasert epoxy og er egnet for både gulv og vegg. Pakken er egnet for områder med lite trafikk.