Om Epoxygrossisten

EpoxyGrossisten er en norsk leverandør av epoxy- og resinprodukter. Selskapet ble grunnlagt i 2011 og holder til på Skolmar i Sandefjord. Vi opererer innen tre hovedsegmenter: olje og gass, næringskunder og privat. Vårt mål er å holde kostnadene nede, for å kunne levere våre kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser. Vi har med andre ord ikke en dyr organisasjon, men driver kostnadseffektivt og sikkert.

Vår visjon

Ved å tilby høy kvalitet på våre tjenester, høy servicegrad og kvalitetsprodukter skal EpoxyGrossisten være den foretrukne leverandøren innen våre produkt- og tjenesteområder.

Produktutvalg

Vårt produktutvalg inkluderer selvutjevnede Epoxy, Acryl, Polyuretan og Polyaspartic med egenskaper som slagfasthet, antiskli, antistatisk m.v. Produktene er resistente mot de fleste typer kjemikalier. Vi leverer også ledende, miljøvennlige rense- og rengjøringssystemer som takler de tøffeste rense- og rengjøringsutfordringene. Det etterhvert så ettertraktede produktet EG Cemcrete er også et produkt fra EpoxyGrossisten.

Fagkompetanse

Hos EpoxyGrossisten AS besitter vi høy kompetanse innen vårt fagfelt og vi tilbyr kvalitetsprodukter til de fleste prosjekter og bransjer. Vi verdsetter dialog med enhver kunde, liten som stor, og er styrt mot løsningsorientert kommunikasjon til beste for kunden. Vi erfarer at veiledning og råd kan være avgjørende for et vellykket resultat for våre kunder, dette er derfor en prioritet i vår arbeidsdag.

Våre produksjonspartnere

EpoxyGrossistens produksjonspartnere er verdensomspennende og anerkjente for avanserte kjemiske løsninger med mer enn 100 års erfaring innen byggebransjen. EpoxyGrossistens omfattende portefølje inneholder varige løsninger for bygging, vedlikehold, reparasjon og renovering av konstruksjoner:

 • Gulv- og veggløsninger med høy ytelse
 • Betongimpregnering
 • Betongtilsetninger
 • Sementtilsetninger
 • Fasadesystemer
 • Injeksjonsmasser med høy ytelse
 • Løsninger for reparasjon og beskyttelse av betong
 • Løsninger for vannbestandighet
 • Tetningsmasser

Installasjonspartnere

Strategiske partnere er essensielt for å kunne levere ultimate løsninger innenfor alle bransjer. Å kombinere våre styrker med våre partnere, gjør at vi kan tilføre ytterligere verdi til våre kunder. EpoxyGrossisten AS bruker kun kompetente installasjonspartnere for å sikre den beste kvaliteten og kunnskapen ved installasjon av våre systemer.

Kundekategorier

EpoxyGrossisten AS har produkter til ethvert gulvbehov og vi inndeler våre kundesegmenter i 3 kategorier:

1. Olje- og gassindustrien

EpoxyGrossisten AS er en sertifisert Achilles bedrift og blir en stadig mer foretrukket leverandør til skip og offshore. Vi tilbyr og spesifiserer systemer til:

 • Bysse/våtrom
 • Korridorer/oppholdsrom
 • Garderober
 • Arbeidsstasjoner
 • Dekksbelegg ute og inne

2. Næringskunder

EpoxyGrossisten AS leverer produkter tilpasset ulike typer industri og næring, med ønsker og krav til:

 • Slitasje/varighet
 • Design
 • Hygienestandarder
 • Antistatiske belegg
 • Støvfrie «cleanroom»
 • Belegg som tåler bruk av sterk varme ved steam/damprengjøring
 • Diffusjonsåpne og elastiske gulvbelegg til ute- og innendørs bruk

3. ”Gjør det selv”-kunder

EpoxyGrossisten AS leverer epoxy- og enkelte polyuretanprodukter til ”gjør det selv”- kunder. Ingen fagkunnskap er nødvendig for å legge ut disse produktene. Det er likevel vesentlig at man leser veiledning og datablad for de enkelte produktene for et vellykket resultat.

Miljø- & Bærekraftig utvikling

Mer effektiv ressursutnyttelse med et EG-system
Våre produksjonspartnere har alltid vært i forkant når det gjelder miljøløsninger. Hensynet til miljøet er naturlig og viktig for oss. For oss innebærer dette ar miljøpåvirkning og bærekraftig utvikling er en kritisk del av våre beslutningsprosesser. Det er denne tankegangen som har gjort EpoxyGrossisten til en leverandør med et av de største utvalgene av løsemiddelfrie, vann-baserte produkter. Videre jobber vi tett med leverandører og interessenter internasjonalt for å både utvikle nye bærekraftige produkter og å kontinuerlig redusere vår egen miljøpåvirkning.

Bærekraftige løsninger

Dette er hva vi gjør:

Redusere bruk av løsemidler

Våre produksjonspartnere fører an, med det største vannbaserte, løsemiddelfrie spekteret av herdeplast-løsninger. Dette betyr at vi gir kundene mer valgfrihet og der det er mulig fremmer en løsemiddelfri løsning. Sammen reduserer vi dramatisk bruken av flyktige organiske forbindelser (VOC).

Overlegne produkter

Våre systemer er varige, med testede formler som har vært ”in-situ” i flere tiår, uten behov for fornyelse. Bruk av våre systemer eliminerer kostnadene og energien involvert ved fjerning av andre gulv, – produksjon og utskifting av gulv samt installasjon.

Avfallsreduksjon

Der det er mulig vil vi eliminere avfall og vi samarbeider tett med leverandører slik at avfall ikke bare er skjøvet tilbake gjennom forsyningskjeden, men heller redusert.

Opprettholde vårt trygge nærmiljø

I samarbeid med lokale miljømyndigheter vurderer våre produksjonspartnere jevnlig sine produksjonsområder for å overvåke bruken av omkringliggende landarealer, vann og atmosfære. I tillegg er en del av vår lovpålagte plikt vurdering av farlige kjemiske stoffer, ventilasjon, støy, vann og sanitære forhold samt avfallshåndtering.