Polyuretangulv

Polyuretangulv

Vi tilbyr en rekke forskjellige polyuretangulv avhengig av behov. Produktene er verdensledende og ekstremt konkurransedyktig på pris. Polyuretangulvene passer perfekt til kontorer, sykehus, forretninger, barnehager, tungindustri og mye mer.

Polyuretangulv er en av EpoxyGrossisten sterkeste sider.

Gulvene har en rekke egenskaper som for eksempel:

  • Ekstremt slitesterke
  • Lyddempende
  • Varmeresistente
  • Kjemikalieresistent
  • Harde eller myke (Avhengig av type gulv og ønske)

Polyuretangulv til sykehus, barnehager, skoler ol

Gulvene er sømløse, leveres med eller uten antiskli og er ekstremt hygieniske. Sykehus, barnehager, skoler ol. ønsker gjerne gulver som er enkle å holde rene, sømløse og fri for bakteriell vekst. Ved å velge EpoxyGrossistens eminente produktlinje oppnår man nettopp dette.

EG Komfort er et 2-3mm tykt polyuretangulv som gir flott estetisk overflate og gode egenskaper ifht. andre gulvbelegg. EG Komfort gir deg sømløse gulv uten fuger og gir et flott, hygienisk, rengjøringsvennlig, UV-bestandig og holdbart gulv som er behagelig å gå på. Et polyuretangulv er også et rimelig alternativ sammenliknet med andre typer gulv.

 

Polyuretangulv til helsesektoren

Eksepsjonelt godt gulv i næringsmiddelindustrien

Gulvbelegget reduserer den bakterielle veksten med 99.9% og gir en noe strukturert overflate som forhindrer fall ved våte og grisete overflater. Polyuretangulv er dessuten ekstremt slitesterkt og tåler temperaturer opptil 120 grader vedvarende varme som medfører at steamrengjøring og termisk sjokk ikke er noe problem.

Produktet utviser en svært høy motstandsdyktighet mot kjemisk mekanisk og termisk stress, og beholder sin integritet ved temperaturer opptil 120-130 °C. Har i mer enn 30 år vist seg å imøtekomme de strengeste krav til renslighet og hygiene.


Polyuretangulv tg69
Næringsmiddelindustri

TG69 er et av de meste slitesterke og varige gulvene du kan velge, enten det er i produksjonslokaler, fiskeri, meier, slakteri eller lignende. TG69 legges fra 6-9mm tykkelse og bygges opp i to lag.

Polyuretangulv
TG69

Kontakt oss for mer informasjon

Post@epoxygrossisten.no
+47 95 33 80 90
Kontakt oss skjema

Se også våre Facebook og Instagram sider her.

Jostein Ophus