Polyuretangulv

Polyuretangulv er en av EpoxyGrossisten sterkeste sider

Gulvene har en rekke egenskaper, som for eksempel:
  • Ekstremt slitesterke
  • Lyddempende
  • Varmeresistente
  • Kjemikalieresistent
  • Harde eller myke (avhengig av type gulv og ønske)

Polyuretangulv til sykehus, barnehager, skoler o.l.

Gulvene er sømløse, leveres med eller uten antiskli og er ekstremt hygieniske. Sykehus, barnehager, skoler og lignende ønsker gjerne gulver som er enkle å holde rene, sømløse og fri for bakteriell vekst. Ved å velge EpoxyGrossistens eminente produktlinje oppnår man nettopp dette. EG Komfort er et 2-3mm tykt polyuretangulv som gir flott, estetisk overflate og gode egenskaper i fh.t. andre gulvbelegg. EG Komfort gir deg sømløse gulv uten fuger og gir et flott, hygienisk, rengjøringsvennlig, UV-bestandig og holdbart gulv som i tillegg er behagelig å gå på. Et polyuretangulv er også et rimelig alternativ sammenliknet med andre typer gulv. [caption id="attachment_1337" align="aligncenter" width="800"] Polyuretangulv til helsesektoren[/caption]

Eksepsjonelt godt gulv i næringsmiddelindustrien

Gulvbelegget reduserer den bakterielle veksten med 99.9% og gir en noe strukturert overflate som forhindrer fall ved våte og tilgrisede overflater. Polyuretangulv er dessuten ekstremt slitesterkt og tåler temperaturer på opptil 120 grader vedvarende varme. Dette betyr at steamrengjøring og termisk sjokk ikke er noe problem. Produktet utviser en svært høy motstandsdyktighet mot kjemisk, mekanisk og termisk stress, og beholder sin integritet ved temperaturer opptil 120-130 °C og imøtekommer de strengeste krav til renslighet og hygiene.
[caption id="attachment_6089" align="aligncenter" width="1024"]
Polyuretangulv tg69
Næringsmiddelindustri[/caption]
Våre Dencrete-gulv er blandt de meste slitesterke og varige gulvene du kan velge, enten det er i produksjonslokaler, fiskeri, meier, slakteri eller lignende. Dencrete gulvsystem legges fra 6-9 mm tykkelse og bygges opp i to lag.