EG Coating epoxybelegg

EG Coat HB er vår mest solgte epoxy med lav VOC. Dette belegget har ingen lukt og er et populært, kostnadseffektivt valg som kan brukes i et bredt spekter av kommersielle og industrielle prosjekter.

EG Coat HB har suveren vedheft til underlaget og gir en rekke overflateprofiler som oppnår den rette balansen mellom sklisikker struktur og enkel rengjøring.

Ingen lukt ved påføring

EG Coat HB epoxy gulvbelegg er enkle å påføre og kan påføres med både rull og nal. Systemet har lave nivåer av flyktige organiske forbindelser ('Low-VOC'), noe som betyr praktisk talt ingen lukt under påføringen. Dette er spesielt viktig ved påføring og oppussing i næringsmiddel- og drikkevaresektoren.

En praktisk løsning

EG Coat HB er motstandsdyktig mot flekker og aggressive ingredienser som for eksempel sukker. Det er også støvfritt og hygienisk, noe som gjør det til et populært valg for bruk innen næringsmiddelindustrien. Fordi den også er motstandsdyktig mot kjemikalier og olje, spesifiseres den ofte i fasiliteter som bilverksteder, lager og produksjon der det kreves en holdbar, sklisikker og vedlikeholdsfri finish.

Produktet påføres i 0.4-0.8mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Systemet benyttes ofte i garasjer og lett industri. EG Shield (primer) og EG Coat HB (coating) består av hundre prosent ren epoxy. Topp coating er valgfritt og kommer i matt og blank.

Systemark:

Datablad EG Coat HB

Datablad EG Shield (primer)

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel

Epoxy med oppmerking