Antistatisk epoxybelegg til renrom, sykehus og elektronikkindustri

EG Antistatisk gulvsystem er et pigmentert, fugefritt og jevnt belegg med antistatiske egenskaper i henhold til standarden EN 1081. EG Antistatisk er basert på avansert løsemiddelfri epoxy utviklet for industrimiljøer. Dersom du trenger sklisikre egenskaper for å oppfylle ulike krav til driftsforhold og rengjøring, kan ulike antiskli-varianter med strukturert overflate påføres for et trygt arbeidsmiljø.

EG Antistatisk er ideell til gulv i:

- elektronikkindustrien
- renrom
- farmasi
- sykehus

EG Antistatisk er den mest effektive løsningen til antistatiske overflater som er utsatt for både mekanisk og kjemisk belastning. Vi anbefaler dette produktet til bruk på industrigulv med middels tung belastning; når det er behov for en glatt og antistatisk overflate og når mekanisk slitasje og kjemikaliesøl kan skade gulvet.

Polyuretanbelegg

Polyuretangulv

Fordeler med EG Antistatisk gulvsystem

Det er mange fordeler med å velge EG Antistatisk. Dette er et gulvbelegg som er svært bestandig mot kjemikalier, slitasje og harde slag. Overflaten er uten fuger og skjøter, og blir helt ugjennomtrengelig. Du får dermed et hygienisk gulv som ikke samler opp bakterier og skitt. I tillegg beskytter gulvet mot utilsiktet elektrostatisk lading og utlading, og det oppfyller kravene i standard EN 1081.

Kontakt oss dersom spørsmål om antistatiske gulv!

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel