Klar epoxy til lager, butikk og showroom

Klar epoxy blir stadig mer populært, både offentlig og privat. EG Klar-systemet er et transparent epoxy-/polyuretangulv som gir deg en unik, klar finish. EG Klar kommer i blank og matt finish, samt at den kan påføres i ulike tykkelser avhengig av slitasje. 

EG Klar-systemet leveres med følgende produkter, og kan leveres i både blank og matt finish. For transparent gulv:

  1. Primer: EG Seal WB - klar
  2. Body Coat: EG Top Clear
  3. Top Coat: EG Matt Lakk (valgfritt)
Klar epoxy på flakes

Bruksområder

EG Klar-systemet benyttes ofte på betong, over motiver, 3D-bilder og til andre kreative prosjekter. Vi har blant annet hatt kunder som har lagt systemet over logoer, LP-plater, korker, mynter og lignende for et helt unikt gulv.

EG Klar-systemer fungerer godt med gulvvarme og kan legges over eksisterende gulvbelegg. Vil du ha et helt unikt gulv kan man også kombinere systemet med for eksempel flakes, glitter eller fargepigmenter. Med dette systemet får du en helt unik overflate som både er slitesterk og fugefri.

EG Klar kan benyttes i de fleste områder og miljøer, slik som lager, garasje, butikker, showrooms, stuer og lignende.

klar epoxy resin

Vi hjelper deg å finne riktig gulvbelegg

Vi på EpoxyGrossisten tar hele livsløpet til produktet med i beregningen, slik at vi kan anbefale den beste løsningen som er mest bestandig og kostnadseffektiv for ditt behov. EG-produktene er laget for å passe de spesifikke behovene til hver enkelt, og vi tar hensyn til bruksområde og sektor i våre anbefalinger av produkt.

Send en forespørsel

Forespørsel