Lyddempende og komfortable polyuretanbelegg

EG Komfort er et polyuretangulv på 2-7 mm tykkelse som er både lyddempende og komfortabelt å gå på. Polyuretan blir brukt til å skape komfortable gulv som kan tilpasses individuelle ønsker og behov (for eksempel elastisitet, riperesistens og slitestyrke). Du har også mulighet til å lage en unik finish ved å kombinere ulike farger.

Med EG Komfort får du et sømløst, hygienisk og UV-bestandig gulv som er enkelt å rengjøre. Gulvene er svært holdbare og godt egnet til blant annet:

  • kontorer
  • barnehager
  • skoler
  • sykehus
  • boliger

Et polyuretangulv er også et rimelig alternativ sammenliknet med andre typer gulv.

epoxy og PU

Påføring

Produktet påføres i 2-7 mm tykkelse og egner seg meget godt innendørs. Mønster og ulik design kan oppnås ved å påføre belegget i ulike farger mens det fremdeles er vått. Dette gir en gylden mulighet til å skape et helt unikt og iøynefallende gulv. Belegget kan naturligvis også legges ensfarget med både matt og blank finish.

EG Komfort er i MasterTop-produktserien under varemerket Master Builders Solutions som er egnet til de fleste dekorative formål eller industriell bruk i en lang rekke forskjellige sektorer). MasterTop-serien består av tre ulike produkter som til sammen dekker et bredt spekter av egenskaper. Vil du ha et bunnsolid garasje- eller verkstedgulv som tåler alle typer påkjenninger, et stilfullt og lyddempende gulv eller et unikt gulv med optimal komfort? Uansett hvilket behov du har får du det du trenger ved å velge EG Komfort.

Fordeler med EG Komfort

Fordelene med EG Komfort polyuretanbelegg er mange: det kan fint kombineres med gulvvarme, det er ripefast og den tynne overflaten gjør at du kan legge det over eksisterende gulvbelegg. Det er dessuten lett å reparere, og både vann- og væsketett, fugefritt og fargestabilt.

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel