Epoxybelegg til lager, verksted og garasje

Trenger du et slitesterkt gulv som tåler høy belastning over tid? EG Floor SL er et selvutjevnende og sømløst epoxybelegg med utmerket slitestyrke.

Våre epoxybelegg er godt egnet for blant annet:

  • fabrikker
  • lager
  • verksted
  • garasje
  • andre områder med stor mekanisk slitasje.

Disse systemene kan leveres med både blank eller matt finish, samt med antiskli.

EpoxyGrossistens epoxybelegg er populære løsninger for behandling av gulv i produksjonsområder, lagerbygninger, verksteder med mer. Vår epoxy gir belegg med svært god styrke, og er bestandig mot etsende væsker som kjemikalier, oljer, klorider og drivstoff. EG Floor SL er den mest effektive løsningen til overflater i tungindustrien som er utsatt for både mekanisk og kjemisk belastning.

Sklisikkert gulv

Den sklisikre varianten EG Floor SL Antiskli gir deg mulighet til å arbeide i sikre omgivelser og gir deg en ugjennomtrengelig, fugefri og skjøtefri overflaten i god hygienisk stand.

Enkelt å påføre

EG Floor SL er enkelt å påføre. Det er sertifisert som et gulvsystem med lavt utslipp i henhold til det tyske klassifiseringssystemet AgBB. Det bidrar med andre ord til å forebygge eventuelle utslipp av flyktige organiske bestanddeler fra gulvet. Dette epoxybelegget er kun 2-5 mm tykt, og egner seg meget godt innendørs.

Kontakt oss for pristilbud eller andre spørsmål: info@epoxygrossisten.no 

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel