Hurtigherdende polyaspartic

Epoxygrossistens hurtigherdende polyaspartic er uten løsemidler som herder svært fort. Resultatet er et slitesterkt og meget ripebestandig gulv. Vår hurtigherdende polyaspartic tåler i tillegg lave temperaturer og er UV-stabilt, noe som gjør det egnet for et bredt spekter av sektorer - fra mat og farmasøytiske produkter til forvaring til detaljhandel og  produksjon.

Bli ferdig på en dag

Med dette unike gulvsystemet trenger du bare en dag for å påføre flere strøk. Hvert strøk trenger ca. 2 timer herdetid før det er klart for neste strøk. Dermed får du minimalt med forstyrrelser i driften.

Brukervennlig løsning

EpoxyGrossistens hurtigherdende polyaspartic er sammensatt av harpikser som kan brukes (selv ved lave temperaturer) uten behov for tynning for å forlenge brukstiden eller forbedre flytbarheten til produktet. Gulvbelegget er luktfritt og fritt for løsemidler, og forblir intakt under påføring.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne det perfekte gulvet.

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel

Polyuretangulv til helsesektor