Polyuretangulv til næringsmiddelindustri

EpoxyGrossistens polyuretan screed-system har lav VOC og er helt fri for smaks- og luktsmitte til mat. Dette systemet gir et svært hygienisk polyuretangulv med antimikrobiell beskyttelse og er meget godt egnet for næringsmiddel- og drikkevaresektor. 
Vår polyuretanmørtel leveres som 4-pakning, og i flere ulike farger. Produktet er raskt og enkelt å påføre, og gir et solid resultat etter kort tid. Systemet overholder de strenge hygiene- og sikkerhetsstandardene fastsatt av HACCP-systemet (Hazard Analysis and Critical Control Point) for næringsmiddelindustrien.

Forbedret antimikrobiell beskyttelse

FasTop inneholder et antimikrobielt middel som reduserer bakterieveksten på overflaten med opptil 99,9 %. Dette gulvbelegget hemmer blant annet veksten av bakterier og sopporganismer som E-Coli, Aspergillus Niger og Salmonella. Testet i henhold til ISO 22196.

En holdbar gulvløsning for ekstreme forhold

Vårt system tilpasset næringsmiddelindustrien tåler ekstreme forhold, enten det er angrep fra sukker, termisk eksponering eller fysisk slitasje fra tunge maskiner og utstyr. Dette er med andre ord en kraftig, matsikker gulvløsning du kan stole på.

Tåler aggressiv rengjøring

Våre polyuretangulv tåler aggressive rengjøringsmetoder som ofte blir brukt i produksjonsanlegg for næringsmiddel. Blant annet rengjøring med varmt vann, høytrykksvask og bruk av sterke kjemikaler.

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel