Slitesterkt gulv til parkeringshus og lasteplasser

Polyuretanbelegg (PU Coating) gir svært slitesterke gulv, og brukes ofte til blant annet parkeringshus og næringsbygg. Gulvbelegget er sklisikkert, vanntett og hindrer korrosjon. Egner seg svært godt til områder som er særlig utsatt for slitasje, som blant annet parkeringshus og lasteplasser.

Hos EpoxyGrossisten bruker vi det siste innen polyuretan- og harpiksteknologi for å gi holdbare, langvarige og attraktive overflatebelegg. Våre sklisikre polyuretan-dekkbelegg kommer i en rekke fargealternativer som ikke bare gir et pent resultat, men også vanntett for å motvirke skader i betongdekket.

Svært slitesterkt

Polyuretan er svært slitesterkt, og dette gulvbelegget har en vanntett overflate som beskytter mot en rekke kjemikalier, bensin og oljesøl. Dette er derfor et godt gulvbelegg for områder utsatt for mye slitasje og som kombinerer attraktive og effektive overflater med UV-stabilitet og ripefasthet.

Våre overflatesystemer er motstandsdyktige mot dynamisk bevegelse av trafikk og trykk fra tunge belastninger som ofte finnes i disse miljøene. Vi produserer systemløsninger for blant annet underjordiske parkeringsplasser, mellomdekk og ramper.

Kan legges over både nytt og gammelt gulv

Polyuretan brukes der det kreves tøffe, fleksible gulvbelegg, og kan legges over både nytt og gammelt gulv for å skape en funksjonell, moderne finish som oppfyller helse- og sikkerhetskrav.

Send en forespørsel

Forespørsel