Vannbasert epoxymaling

Resuseal WB systemet er vannbasert epoxymaling til de fleste typer underlag. Brukes ofte i garasjer og lett industri, men egner seg vel så godt i næringsmiddelindustrien.

EG Seal WB er et vannbasert epoxybelegg til gulv og vegg som er både slitesterkt, hygienisk og motstandsdyktig mot kjemikalier. 

EG Seal WB er dampgjennomtrengelig og har svært lave nivåer av flyktige organiske forbindelser (VOC, 'Low-VOC'). Dette betyr praktisk talt ingen lukt og mye lavere nivå av fordamping av løsemiddel under påføring – noe som gjør det til et populært valg for bruk i næringsmiddel- og drikkevaresektoren.

Dampgjennomtrengelig og tolerant mot fuktighet

Vår vannbaserte epoxy er diffusjonsåpen og fukttolerant uten at det skader vegg- og gulvfinishen. Dette betyr igjen at den kan påføres direkte på ny betong, etter så lite som 7 dager gammel. Kombinert med EG Matt Lakk får  systemet også god UV-stabilitet.

Påføring av vannbasert epoxy

EG Seal WB påføres enkelt med rull eller malekost på gulv og vegg.

Se mer detaljer om EG Seal WB i teknisk datablad HER. 

(EG Seal WB på vegger og tak)

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Forespørsel