TG69, det ideelle gulvet for næringsmiddelindustri

TG69, det ideelle gulvet for næringsmiddelindustri

Gulv med eksepsjonell bestandighet til næringsmiddelindustri ol.

TG69 benyttes ofte i næringsmiddelindustri og bruker en unik polyuretanharpiksteknologi som gir gulv eksepsjonell bestandighet mot aggressive kjemikalier, svært kraftige mekaniske støt og varmesjokk, noe som gir en gulvløsning med lang levetid.

Ideelt til bruk i næringsmiddelindustri som fiskeri, slakteri, meieri, storkjøkken ol.

TG69 industrigulv er en ideell gulvfinish for bruk i næringsmiddelindustrien, kjemisk industri og legemiddelindustrien. Dette er et enhetlig og sømløst gulvsystem som gir en sikker og attraktivt arbeidsplass. TG69-overflatene har høy tetthet og er ugjennomtrengelige, slik at de bevarer integriteten på temperaturer opptil 130 °C, og de har vist seg å oppfylle de strengeste krav til hygiene og renslighet der et slitesterkt gulv er helt avgjørende. Vi tilbyr en rekke sklisikre profiler med hensyn til sikkerhet for de ansatte.

Reparasjoner og renovasjon av eksisterende gulv

EG har en rekke produkter til renovering av slitte gulv og gulv med betydelige skader i foredlingsanlegg for fisk og sjømat – selv om disse eksisterende gulvene ikke er lagt med TG69-systemet. Fiskerier og den type næringsmiddelindustri krever hygieniske gulv som ikke er grobunn for bakerier, dette oppfyller TG69 kravene.

Du er i trygge hender

Teamet på tekniske kundestøtte tar hele livsløpet til produktet med i beregningen, slik at de kan spesifisere nøyaktig en gulvløsning med høyest mulig kvalitet og som er mest bestandig og kostnadseffektivt. TG69 produktsystemet er laget for å passe til de spesifikke behovene til de enkelte kunder, bruksområder og sektorer, der ofte rask påføring og gjenoppretting av driften er viktig.

10 års garanti

RSL og EpoxyGrossisten gir 10års garanti på Resuthane TG serien. Dette er en anerkjent serie som gir uslåelig resultat og varighet innen industrielle gulvløsninger.

Bruksområder

Produktet egner seg meget godt til næringsmiddelindustri hvor ekstremt renhold er påkrevet. TG69 benyttes ofte på slakterier, meierier, bryggerier, fiskerier ol. områder

  • Slakterigulv
  • Meierigulv
  • Fiskerigulv
  • bryggerigulv
  • Generell næringsmiddelindustri.

 

BROSJYRE

DATABLAD RESUTHANE TG69


Kontakt oss for mer informasjon

Post@epoxygrossisten.no
+47 95 33 80 90
Kontakt oss skjema

Se også våre Facebook og Instagram sider her.

Jostein Ophus