Fri frakt over kr 2000

  • Fri frakt over kr. 2000
  • Rask levering
  • Eksperter på norske forhold
Vær kreativ med glassklar epoxy

Vær kreativ med glassklar epoxy

Lag spennende effekter i overflater eller støp inn de effektene du selv vil – glassklar epoxy er et fascinerende materiale som skaper atmosfære i hjemmet, på hytta eller jobben.

Hvis du er glad i musikk, kan du enkelt lage et stuebord med LP-plater eller albumcover under overflaten – helt på egenhånd. Er du mer glad i god drikke, lag en bardisk med øl- eller vinkorker. På jobben kan du støpe et gulv med firmalogoen eller tilsette farger i epoxyen og lage stilige effekter. Barna hadde nok syntes det var gøyalt om overflaten på lekebordet var fylt med LEGO-klosser.

I tillegg til å lage kule overflater, kan du bake/støpe ting inn i glassklar epoxy og lage for eksempel 3D-skulpturer, kniv- og ostehøvelskaft, smykker, veggkunst og mye mer. Skulle du ha noen fine trestykker, kan du lage unike møbler ut av dem sammen med epoxy. Mulighetene er endeløse!

Det er bare fantasien som setter grenser med glassklar epoxy, så vær kreativ og slipp fantasien løs – kanskje dette blir din nye hobby!

Noen fakta

EG Benkeplate-epoxy kan legges i opptil 3 cm tykkelse av gangen og blir krystallklar. For å lage effekter eller ulike typer spill i overflaten, blander du inn pigmenter, metallic pulver eller glitter.

Epoxy er så hygienisk og slitesterk at det er populære gulvløsninger for blant annet sykehus, oljeplattformer, kjøkken, fjøs, garasjer, verksteder og andre steder hvor disse egenskapene er viktig. EG Benkeplate-epoxy har også gode UV-egenskaper og tåler varme opptil 100°C.

EG benkeplate epoxy kan påføres de aller fleste underlag, som betong, stein, granitt, fliser, tre, laminat, MDF, linoleum, porselen, keramikk og alle typer metall.

Lekent gulvbelegg

Epoxy til gulv brukes gjerne i kombinasjon med EG Metallic eller pigmenter for å oppnå en dekorativ overflate.
Merk at fremgangsmåten for metallic epoxy som sett i videoen under ikke den samme for tradisjonell, ensfarget epoxy. Se alltid tilhørende veiledning og datablad. 

Vil du lære mer om Metallic Epoxy? Bli med på kurs! 

Silje Engebretsen

Markedssjef

Tel:

953 38 090
Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!