EG Epoxysparkel

Viktig: Det er viktig med gode rengjorte flater før påføring av EG Epoxysparkel.
Rensevæsken EG Industrivask tynnes ut med vann, 1 liter industrivask til 30-50 liter vann (1/30) og sprayes utover gulvet. Litt ufortynnet kan påføres oljesøl o.l.

Blanding av herder, base og fyllstoff

Viktig: Det må ikke benyttes rørepinne til dette formålet.

EG Epoxysparkel er en tre-komponent epoxysparkel som kan brukes i alle miljøer, ingen krymping eller sprekker.

De tre komponentene er som følger:
– 3 kg epoxy: Herder + Base
– Fyllstoff

Bruk en separat blandebøtte.

Hell basen i blandebøtten og miks noen omdreininger med en saktegående drill/mikser og en blandestav til denne bruk.

Hell herderen i basen og miks grundig med en saktegående drill/mikser, så det ikke oppstår varmgang i epoxyen. Base og herder blandes godt, 2-3 min. til en homogen masse hvor all herder og base er fullstendig mikset. Dersom dette ikke blir gjort kan det bli sporadiske flekker som ikke vil herde.
Tilsett fyllstoff og bland dette godt sammen med basen og herderen til du får den tykkelsen du ønsker på epoxysparkelen.

Når massen er ferdig blandet benyttes massen til å sparkle det som skal repareres, for eksempel fuger, sår, riss, sprekker o.l. Benytt gummisparkel for en så slett overflate som mulig.

Ved legging av hulkil benyttes slikkepott som påføringsverktøy. Stryk på med et jevnt press. Presset på slikkepotten vil avgjøre bredden på hulkilen.

Brukstid etter blanding: 15-20 minutter.

Interessert? Kontakt oss

EpoxyGrossisten leverer gulv- og veggsystemer av høy kvalitet til industrielle og private kunder. Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.