Velg riktig gulvbelegg til rehabilitering av parkeringshus

Rehabilitering av parkeringshus kan være en kostbar affære, så å velge riktige produkter blir avgjørende. Når det kommer til valg av gulvbelegg, er det flere faktorer som blir viktig å ta hensyn til, for at gulvet skal holde så lenge som over hodet mulig – både estetisk men også for å beskytte underlaget.

Anti-skli

Ellers kan det være en god investering å velge et belegg med anti-skliegenskaper. Helblanke belegg kan ha en risiko for å bli glatt i tider der snø og is har en tendens til å bli med inn.

Krav til rask gjenopptakelse av drift

Rehabiliteringsarbeidet er gjerne tidssensitivt, så vær obs på at du velger løsninger som passer til tidsrommet du har tilgjengelig. Hos EpoxyGrossisten leverer vi belegg som er fullherdet og klare trafikk etter bare 24 timer (Denspartic).  

Temperaturer

Avhengig av tid på året, og om parkeringshuset er oppvarmet eller ei, kan temperaturer spille en viktig rolle for hvilket gulvsystem som velges.

Er det polyuretan som skal påføres, er det viktig at temperaturene ikke er under 10 °C, mens for eksempel akryl og polyaspartic kan legges selv ved lave temperaturer (kontakt oss om du ønsker mer spesifikke detaljer på de ulike produktene!).  

Oppmerking

For oppmerking av ulike soner, parkeringsplassene o.l. kan ulike farger benyttes. De fleste velger en nøytral hovedfarge, slik som RAL 7004, lys grå, mens oppmerkingen gjerne gjøres med signalfarger som rød, blå eller gul.  

Vår produktanbefaling for rehabilitering av parkeringshus: Denspartic

Fordeler med Denspartic

  • UV-stabil
  • Hurtigherdende
  • Kan påføres selv ved lave temperaturer
  • Høy temperaturmotstand (tåler opptil 90 grader)
  • Standardfarge RAL 7004 (andre farger kan produseres på bestilling)

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss!

Forespørsel