Epoxy til garasjen? Det perfekte garasjegulvet

Epoxy til garasjen? Det perfekte garasjegulvet

Har du bygd ny garasje, eller vurderer du kanskje å friske opp gulvet i garasjen du har idag? Når du skal velge garasjegulv, trenger du noe som tåler temperatursvingningene i det norske klimaet og den røffe bruken som følge av bilkjøring på gulvet. Med epoxygulv i garasjen får du et gulv som er både slitesterkt, rengjøringsvennlig og svært motstandsdyktig mot kjemikalier, som du vil nyte godt av i lang tid.

Slitestyrken og motstandsdyktigheten mot kjemikalier er også grunnen til at det brukes mye epoxy til lager og verksteder i industriell sammenheng. Da bør det også være en god kandidat for alle boligeiere som vurderer nytt gulv til garasjen.

Med epoxy på gulvet trenger du ikke være bekymret for at garasjegulvet forvitrer som følge av temperatursvingninger og salt fra veiene. Du trenger heller ikke bekymre deg for at du får stygge flekker på gulvet dersom du skulle være uheldig å søle kjemikalier, olje eller andre ting.

Garasjepakker

Vi tilbyr ulike garasjepakker som inneholder alt du trenger fra vask til maleruller, blandestav og epoxy. Overflaten vil bli ensfarget og blank i ønsket farge. Du velger bare farge og antall kvadratmeter, så har du snart ditt perfekte garasjegulv.

Klikk her for å se de ulike løsningene for garasjegulvet.

Se vår veiledningsvideo for legging av epoxy på garasjegulvet

Sklisikkert gulv til garasjen

Dersom du er redd for at et epoxygulv skal bli glatt når det er vått, for eksempel grunnet snø og is som smelter etter at bilen er kjørt inn i garasjen, er det mulig å legge epoxy med antiskli. Enkelte typer epoxy kommer ferdig med midler som gir en antiskli-effekt, men det er også mulig å strø kvartssand i epoxyen under påføring for å oppnå samme effekt.

Farge, flakes eller metallic

Når det kommer til utseende på epoxygulv er valgmulighetene mange. Du kan blant annet velge mellom blank eller matt ensfarget finish, multicolor, glitter eller flakes. Mange velger også klar epoxy for å fremheve underlaget og betongen. Metallic er også en mye etterspurt variant som gir helt unike gulv i form av spennende fargekombinasjoner og dybdeeffekt.

Priser

Prisene på epoxy varierer avhengig av tykkelse, finish og type system, og ligger på 60 til 500 kroner per kvadratmeter. Vårt mest solgte garasjegulv ligger på ca 130,- per kvadratmeter inkl. mva, med herder, base, grunning og toppcoat.

Se vårt utvalg av garasjepakker.


Kontakt oss for mer informasjon

Post@epoxygrossisten.no
+47 95 33 80 90
Kontaktskjema

Se også våre Facebook og Instagram-sider for tips og inspirasjon.

Jostein Ophus