Epoxy til garasjen? Det perfekte garasjegulvet

Med epoxygulv i garasjen får du et gulv som er bede slitesterkt, rengjøringsvennlig og motstandsdyktig mot kjemikalier, noe du vil nyte godt av i lang tid.

Når du skal velge garasjegulv, trenger du noe som tåler temperatursvingningene i det norske klimaet og den røffe bruken som følge av bilkjøring ut og inn av garasjen. Med epoxygulv i garasjen får du et gulv som er både slitesterkt, rengjøringsvennlig og motstandsdyktig mot kjemikalier, som du vil nyte godt av i lang tid.

Slitestyrken og motstandsdyktigheten mot kjemikalier er også grunnen til at det brukes mye epoxy til lager og verksteder i industriell sammenheng. Tåler det disse påkjenningene bør det også være en god kandidat for alle boligeiere som vurderer nytt gulv i garasjen.

Med epoxy på gulvet trenger du ikke bekymre deg for at garasjegulvet forvitrer som følge av store temperatursvingninger og salt fra veiene. Du trenger heller ikke bekymre deg for at du får stygge flekker på gulvet dersom du skulle være uheldig å søle kjemikalier, olje eller annet på gulvet. Dette gulvet kan enkelt rengjøres ved blant annet spyling.

Garasjepakker

Vi tilbyr ulike garasjepakker som inneholder alt du trenger for å legge ditt epoxygulv. Alt fra vask til maleruller, blandestav og Epoxy. Velg mellom vannbasert epoxy, eller 100% epoxy med blank eller antiskli-finish. Du velger enkelt og greit bare farge og antall kvadratmeter, så har du snart ditt perfekte garasjegulv.

Sklisikkert gulv til garasjen

Dersom du er redd for at epoxygulvet skal bli glatt når det er vått, for eksempel grunnet snø og is som smelter etter at bilen er kjørt inn i garasjen, er epoxy med antiskli et godt alternativ. Enkelte typer epoxy kommer ferdig med midler som gir en antiskli-effekt, men det er også mulig å blande inn kvartssand i epoxyen før den påføres for oppnå samme effekt.

Epoxy garasjepakke med antiskli finner du her.

Velg mellom ulike farger og finish

Når det kommer til utseende på epoxygulv er valgmulighetene nesten uendelige. Du kan blant annet velge mellom blank, antiskli eller matt finish, multicolor, glitter eller flakes. Mange velger også å benytte seg av en klar epoxy for å fremheve underlaget og betongen. Metallic er også en mye etterspurt variant som gir helt unike gulv i form av spennende fargekombinasjoner og dybdeeffekt.

Les mer om Metallic epoxy her.

Priser

Prisene på epoxy varierer avhengig av ønsket tykkelse, finish og type system, og ligger på ca 60 til 600 kroner per kvadratmeter. Vårt mest solgte garasjegulv ligger på ca 130,- per kvadratmeter inkl. mva, med herder, base, grunning og toppcoat.

Se vårt utvalg av garasjepakker og priser.